Testo Charge: Krachtige mix om maximale uit je Sport Prestaties te halen

Anders dan gebruikelijke Ashwagandha supplementen is Testo Charge van Zapply een mix van ingrediënten, specifiek opgebouwd om jou maximaal te ondersteunen bij het sporten. Testo Charge dient langdurig te worden gebruikt en drie keer per dag te worden ingenomen, vervolgens kunnen gebruikers significante verhoging van testosteron waardes ervaren en verbeteren energieniveaus. Het middel raakt erg populair onder sporters, fitness fanaten en mannen die een verlaging van t-waardes ervaren omdat de supplementen 100% natuurlijk zijn. 

Leer in onze blog van vandaag meer over Testo Charge, hoe het krachtige middel jou kan ondersteunen het maximale uit je sportprestaties te halen en hoe het verschilt met traditionele Ashwagandha capsules

Mix van ingrediënten in Testo Charge

Testo Charge bevat wel tientallen ingrediënten. Deze zijn met zorg uitgekozen door Zapply om een perfecte mix te bieden die de gebruiker ondersteunt bij het sporten en verhogen van testo waardes. Een van de belangrijkste ingrediënten in het middel is Ashwagandha. Daarvan bevat elke capsule 200 milligram, wanneer je drie supplementen per dag neemt (de aangeraden hoeveelheid door Zapply) kom je op een dagelijkse dosis van 600 milligram uit per dag. Dit is een comfortabele hoeveelheid voor de startende maar ook ervaren Ashwagandha gebruiker. Je zult in dat geval na 4 tot 6 weken al de positieve effecten kunnen ervaren van het kruid. 

Een ander krachtig element is Shilajit, een organisch mineraal dat voornamelijk in de bergen groeit. Het mineraal kan de testosteron waardes in je lichaam verhogen na langdurig gebruik en bevordert ook de energieniveaus in het lichaam. 

Cordyceps Militares is een ander krachtig ingrediënt in Testo Charge. Dit betreft een schimmel die met name populair is in de Chinese cultuur. Dit middel helpt om energieniveaus hoog te houden en kan ook de vitaliteit ondersteunen. 

Testo Charge voor het verbeteren van je sportprestaties

De mix aan ingrediënten ondersteunt elk op een andere manier jouw sportprestaties. Dit komt doordat testosteron niveaus op een natuurlijke manier worden verhoogd, wat je spierontwikkeling en herstel ondersteunt. Daarnaast kunnen hogere t-waardes ook positieve neveneffecten hebben zoals meer energie en verhoogd libido. De hogere energieniveaus ten gevolge van de Shilajit en Cordyceps Militares helpen je harder en langer door te trainen. Hierdoor haal je het maximale uit je trainingen. Daarnaast ondersteunen de ingrediënten ook je gezondheid en vitaliteit waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten en gezonder levensstijl hanteert. 


Geïnteresseerd in Testo Charge van Zapply? Bekijk onze review hier of koop direct de supplementen en ontvang een gratis E-book!