De Top Voordelen van Ashwagandha voor de Geest en het Lichaam

De populariteit van Ashwagandha is niet voor niks. Het middel kan namelijk een significante impact hebben op het lichaam en de geest. Gebruikers die het kruid dagelijks slikken voor een langere tijd ervaren een breed scala aan gezondheidsvoordelen. Doordat het middel volledig natuurlijk is, is het voor veel startende Ashwagandha gebruikers een makkelijke keuze om te beginnen! 

In onze blog van vandaag kun je meer lezen over hoe Ashwagandha consumptie jou kan helpen lekkerder in je vel te zitten en je lichaam een boost te geven.

Beter in je vel met Ashwagandha supplementen

Een van de populairste redenen om Ashwagandha te nemen is omdat je een stuk lekkerder in je vel kunt zitten ervan. En eerste studies ondersteunen dit! Hoewel de onderzoeken relatief klein zijn en meer uitgebreide studies nodig zijn om betere conclusies te kunnen trekken, zijn de eerste resultaten allerminst veelbelovend. Langdurig Ashwagandha gebruik kan namelijk helpen bij het reduceren van stress in je lichaam. Je wordt rustiger en kalmer van geest. Dit helpt je door de dag heen om betere beslissingen te nemen en je bent minder snel chagrijnig. Je bent mentaal meer in balans waardoor je beter tegen een stootje kan op de dag. De verlaging van stress helpt je ook bij je nachtrust omdat je sneller in slaap valt. Hierdoor ben je de volgende dag een stuk frisser en mentaal klaar voor de dag. 

Geef je lichaam een boost met Ashwagandha

Je lichaam kan ook significant profiteren van Ashwagandha gebruik. Zo kan je immuunsysteem versterkt worden, dit komt door de infectie bestrijdende werking van het kruid. Daarnaast helpt het middel ook om ontstekingen te verhelpen. Je bent daardoor niet alleen mentaal sterker maar fysiek dus ook! Ook je testosteronniveaus kunnen toenemen waardoor je meer energie krijgt en langer door kunt. Ideaal voor als je van sporten houdt of vaak een laag energieniveau ervaart op de dag. Ook helpt testosteron je spiergroei en het herstel ervan. Studies suggereren ook dat de Ashwagandha supplementen je cognitieve functies kunnen ondersteunen. Eerste resultaten laten zien dat het geheugen en de concentratie significant kan verbeteren. 

Bijwerking op het lichaam

Let wel op, langdurig gebruik kan in sommige gevallen bijwerkingen opleveren. Over het algemeen is bij een milde dosis het risico op negatieve effecten vrijwel niet aanwezig wanneer je 1 tot 3 maanden Ashwagandha gebruikt. Langer gebruik kan mogelijk resulteren in maagklachten of diarree. In bepaalde gevallen kun je last krijgen van leverproblemen. Wanneer je negatieve effecten ervaart is het verstandig om direct een zorgverlener in te schakelen en je inname te stoppen. 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function jnews_encode_url() in /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php:222 Stack trace: #0 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php(366): JNews_Select_Share::get_select_share_data('facebook', false) #1 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php(65): JNews_Select_Share->build_social_button('facebook') #2 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): JNews_Select_Share->render_select_share('') #3 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(3066): do_action('wp_footer') #6 /home/custo in /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php on line 222