Ashwagandha Supplementen: Welke past bij jou

Wil je beginnen met het gebruiken van Ashwagandha supplementen of ben je al een tijdje een gebruiker? Een Ashwagandha product vinden die bij jou past is in dat geval erg belangrijk. Bij ashwaganda.nl verkennen we meerdere producten in de markt en zijn we op zoek naar de beste supplementen om onze bezoekers optimaal te laten genieten van de positieve effecten van Ashwagandha. 

Ontdek in onze blog van vandaag de verschillende Ashwagandha supplementen die we bij ashwaganda.nl aanraden voor beginnende en ervaren gebruikers. 

Keuze uit de beste Ashwagandha supplementen

Bij het kiezen van je Ashwagandha supplementen is het belangrijk om een aantal factoren mee te nemen. Ten eerste is de prijs en kwaliteitverhouding belangrijk. Je wilt graag een schappelijk bedrag betalen voor een kwalitatief goede dosis Ashwagandha. Daarnaast is de dosis, de hoeveelheid van het extract dat je krijgt per capsule, ook van belang. De dosis bepaalt hoe sterk het middel effect heeft op het lichaam en hoe je het flexibel kunt gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de productie kwaliteit, denk aan 100% natuurlijke producten en goede productie certificering. 

Bekijk hieronder onze favorieten Ashwagandha producten. 

Zapply Ashwagandha Supplementen

Deze Zapply Ashwagandha supplementen zijn van top kwaliteit. De productie voldoet aan de zogeheten Good Manufacturing Practices (GMP) eisen en Zapply heeft hier ook een certificering voor. Daarnaast is het middel 100% natuurlijk, vegan proof en HALAL gecertificeerd. Hierdoor kan vrijwel iedereen de supplementen zonder zorgen gebruiken, erg makkelijk. Daarnaast krijg je per product 60 capsules met een dosis van 500 mg waarmee je tot wel 2 maanden vooruit kunt in je gebruik voor slechts 19,95 euro. Daarmee behoort de prijs en kwaliteitverhouding tot de beste in de Ashwagandha markt. 

Vitakruid Ashwagandha KSM-66 

Een andere grote leverancier van supplementen is Vitakruid. De Ashwagandha supplementen van het bedrijf zijn van goede kwaliteit en vegetarisch verantwoord. Daarnaast is het een bekend merk dat al jaren ervaring heeft met het leveren van honderden verschillende supplementen. Het betreft wel een iets duurder supplement dat ook een lagere dosis heeft dan andere producten in de markt. Met een prijs van 22,95 euro en een dosis van 300 mg blijft het een product dat een goede kwaliteit en prijsverhouding biedt voor gebruikers. Bekijk onze review van de Vitakruid Ashwagandha supplementen hier

Body & Fit Ashwagandha KSM-66

Body & Fit is een grote leverancier van sport- en fitness producten. Denk aan proteïne shakes maar dus ook supplementen, zoals Body & Fit Ashwagandha KSM-66. Het is een bekend merk dat dus veel vertrouwen geeft als gebruiker, daarnaast zijn de capsules volledig veganistisch. Bij deze supplementen krijg je 90 capsulus, maar wel tegen een lagere dosis van 300 mg, voor 22,99 euro per stuk. Daarmee is het product over het algemeen ingericht voor 45 dagen aan gebruik.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function jnews_encode_url() in /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php:222 Stack trace: #0 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php(366): JNews_Select_Share::get_select_share_data('facebook', false) #1 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php(65): JNews_Select_Share->build_social_button('facebook') #2 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): JNews_Select_Share->render_select_share('') #3 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(3066): do_action('wp_footer') #6 /home/custo in /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php on line 222