Ashwagandha kopen met cryptocurrencies

Met nieuwe technologie is het ook mogelijk om Ashwagandha supplementen te kopen met cryptocurrencies. Met de technologie van BitPay kun je in vrijwel alle grote winkels of online shops je eigen Ashwagandha supplementen bestellen middels crypto’s. Een nieuwe manier om aan je supplementen te komen voor de crypto- en Ashwagandha fanaat!  

BitPay biedt verschillende mogelijkheden om Ashwagandha aankopen te realiseren. Zo heb je de online betaaldienst en de BitPay app die het mogelijk maken om online bij de winkel zelf de betaling uit te voeren met je eigen cryptocurrencies. Verschillende grote winkels in de supplementen- en vitamine sector accepteren BitPay’s app, waaronder The Vitamin Shoppe en Bath & Body Works. 

Makkelijk betalen met crypto

In het geval je in een fysieke winkel met je eigen cryptocurrencies wilt betalen of je favoriete online winkel accepteert niet de BitPay app diensten , dan kun je alsnog uit de voeten met de BitPay kaart. Dit is een debiet kaart die in samenwerking met Mastercard is uitgevoerd. Daardoor kun je op vrijwel elke plek je favoriete Ashwagandha supplementen kopen als deze Mastercard accepteert. De kaart zet je cryptocurrencies om in normale valuta’s (zoals euro’s of dollars) om de aankoop te faciliteren.