Ashwagandha Capsules: De Voordelen en Hoe ze te Gebruiken

Traditionele culturen in India gebruiken Ashwagandha al duizenden jaren. Door de bladeren en wortels van de plant te vermalen tot een poeder, konden zij het middel consumeren in een hete thee, of door het direct op de huid te plaatsen. Tegenwoordig is het een stuk populairder om Ashwagandha te consumeren als supplement. 

De voordelen van Ashwagandha supplementen

Traditionele manieren van Ashwagandha consumptie zijn niet altijd makkelijk in gebruik. Wanneer je het middel in theevorm wilt drinken, kan het lastig zijn om te doseren. Je Ashwagandha inname hangt namelijk af van de tijd dat het kruid intrekt en de poeder moet je wegen om te weten hoeveel je neemt. Wanneer je supplementen neemt weet je precies wat je kunt verwachten. De capsules bevatten namelijk een vaste dosis waardoor je precies weet hoeveel je neemt. Het voordeel is dat je daardoor goed kunt monitoren hoe je lichaam reageert op een bepaalde dosis. 

Daarnaast ben je met de capsules erg flexibel om de dosis aan te passen waar nodig. Wil je sneller bepaalde gezondheidsvoordelen ervaren, dan kun je de dosis verhogen door in plaats van een capsule, twee capsules per dag te consumeren. Mocht je bijwerkingen ervaren kun je ook direct je consumptie verlagen door tijdelijk te stoppen met capsules om de inname te verspreiden over een langere tijd. Door supplementen te nemen bespaar je ook tijd. De capsules zijn een stuk makkelijk te gebruiken en je hebt geen voorbereidingstijd. 

Direct beginnen met Ashwagandha supplementen

Wil je direct aan de slag met Ashwagandha supplementen gebruiken? Bekijk dan onze reviews van onze favoriete Ashwagandha supplement producenten op onze reviewpagina. De capsules van Zapply bevatten 500 milligram en in totaal 60 capsules. Hierdoor zijn deze supplementen ideaal om dagelijks te gebruiken voor langere tijd. Het product is daarnaast ook nog GMP gecertificeerd. GMP staat voor Good Manufacturing Practices en garandeert dat het supplement consistent volgens kwaliteitsnormen wordt geproduceerd. De supplementen van Vitakruid bevatten 300 milligram aan Ashwagandha en ook 30 capsules. 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function jnews_encode_url() in /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php:222 Stack trace: #0 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php(366): JNews_Select_Share::get_select_share_data('facebook', false) #1 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php(65): JNews_Select_Share->build_social_button('facebook') #2 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): JNews_Select_Share->render_select_share('') #3 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(3066): do_action('wp_footer') #6 /home/custo in /home/customer/www/ashwaganda.nl/public_html/wp-content/plugins/jnews-social-share/class.jnews-select-share.php on line 222